100% nej

Idag är det inte 100%, varit lite svajjigt idag och mycket har hänt. Jag har hjälpt min mans syster och det är ju inget konstigt med det egentligen men det blev väldigt stressigt så jag fick lite panik där ett tag. Men det gick tillslut bra men jag känner mej inte helt ok.

När allt är på god väg att ordna till sej så känns det som att det ALLTID blir någon form av bakslag. Ekonomin börjar bli bra nu inför jul, då måste man göra kejsarsnitt på katten à över 5000:- härligt så här innan jul.. ;-)

Vissa tycker ju inte att man ska skriva ut massa saker på internet om hur man mår etc,, (läs min ena syster) men asså jag bryr mej inte om det. Jag har mina diagnoser och jag skäms inte över dom så varför inte prata öppet om det? Det kanske i vissa fall kan hjälpa andra.

Jag länkar till sidor som hör till mina diagnoser bland annat och varför skulle jag inte? Deprimerande?? Nej det anser inte jag. Informerande snarare.

Såklart blir man ledsen och arg när man hör att man inte blir trodd på i vissa fall, samtidigt som man borde vara van men jag tror fasen inte att man någonsin vänjer sej vid dräpande komentarer hur gärna man än vill slå ifrån sej dom.

Man får kämpa och traggla för att få tillvaron att fungera, eller nja något sånär iaf. Med dessa diagnoser följer ju en viss problematik och absolut kreativitet och andra positiva saker men det är problemen som slår ner en.

Planera, organisera, ta en sak i taget, tänka först och prata sedan,, hm inget vidare bra på det jag inte.

Är man deprimerad så kan man bli frisk, är man som jag bipolär med en samsjuklighet med ADHD måste jag lära mej att leva med det, jag blir inte frisk så sluta säg åt mej att det bara är att..........

Jag har ju alltid varit så här men utan att veta om varför, nu vet jag det och har fått förståelse själv för varför jag varit som jag är. Nu vet jag varför jag inte kunde "ta mej i kragen" som alla sa. Nu vet jag varför jag ville ha ordning men det blev bara rörigare och rörigare och det slutade med ett berg av saker och alla sa,,, du är lat för du har alltid så rörigt..

tvätta,, absolut,, tvätta tvätta tvätta,, men vadå ska jag ta hand om den rena tvätten oxå?? Lite så..

Jag blir så himla trött, arg och ledsen när man får höra från sina nära att det bara är att, att man kan fejka diagnoser etc...

Känns bara så himla tröttsamt.

//Lindab 

22 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)