Om mej

Jag är en tjej / kvinna som föddes en vårnatt 1973.
Jag är sedan 2006 gift med Johan och vi har tillsammans 5 underbara barn varav ett är gemensamt.

Jag är kattuppfödare sedan 2007 av Norsk Skogkatt och det betyder massor för mej och jag lägger ner väldigt mycket av min tid på att mina katter ska må bra, jag åker på utställningar några gånger 7 år. Mitt mål med uppfödningen är att få fram trevliga, friska och rastypade kattungar.

2012 fick jag diagnoserna ADHD och Bipolär typ 2. Jag har levt med det hela mitt liv utan att veta, veta att allt "konstigt" jag gjort har fått sej en förklaring.

Från 2003 har mitt liv varit upp och ner då jag fick veta att min pappa var döende i cancer. Läkarna gav honom 9-12 månader. Tack och lov klarade han sej längre än så.

2005 väntade jag och min då blivande man barn (nu är vi gifta), vi fick veta att det var tvillingar och ställde in oss på det. Det blev mycket komlikationer och vi förlorade dom, bara 2 veckor senare dog min pappa.

2007 förlorade jag en av mina bästa och framförallt äldsta vänner i sjukdom.

2009 förlorade jag min bonusson i en trafikolycka, han var precis fyllda 15 år.

2013 förlorade jag min älskade mamma.

Mer om dom alla finns att läsa på denna sida HÄR.

Jag tror på andevärlden och allt däremellan, men känner någonstans att jag skulle vilja få det bekräftat.
Jag måste våga acceptera.

Gällande min ADHD så har jag ju som sagt levt med den hela livet, som alla andra med ADHD och när jag fick det på papper var det som att allt föll på plats, ahaa det var därför jag inte kunde, därför som jag inte hängde med därför som jag etc etc.

Vad det gäller min bipolära sjukdom så har jag aldrig tänkt tanken ens på att jag skulle kunna ha något liknande. Manodepressiv! Nej nej absolut INTE. Jag är ju inte sjuk på något vis, bara deprimerad och sedan glad om vartannat inget konstigt med det alls. Det är ju jag. Sedan att jag är deprimerad långa perioder och sedan uppe och svävar i det blå har ju absolut ingenting med att vara bipolär att göra.. Hm ok,,,,, vi säger så. ;-)

Hur det nu var så var måttet rågat efter att jag legat och varit deprimerad och inte kunde ta hand om mitt liv och eller min familj så min man tog tag i saken och vi träffade läkare efter läkare som så småningom satte en diagnas på mej, bipolär typ 2. Men lägg av. Men ju mer jag läser om det ju mera känner jag ju igen mej, hur läskigt det än är, jag hade ju faktiskt fått för mej att bipolär /(fd namnet på manodepressiv) = sjuk i huvudet och borde vara inspärrad. Men så är det ju absolut  inte alls. Snacka om vilka fördommar man har.

Något jag brinner för är djur, katter i absolut första hand men annars djur i det stora hela.

Jag tror att andar och änglar finns bland oss och kan vägleda oss om det behövs.

Jag kommer i bloggen att tala öppet om mina dagar, och jag kommer tala om vad jag anser och tycker om hur katter i vissa fall sköts om, utekatter? innekatter? avel på huskatter och hur det är att leva som mamma med diagnoser till barn med diagnoser.

Aum symboliserar den hinduiska världssjälen och hela universum. Enligt en uppfattning uppkom hela kosmos av den resonans som följde på att ”aum” uttalades. 

Aum som en gång sägs ha skapat världen och fortsätter att skapa hela universum.  Aum sägs ge bäraren bra vibrationer och energier, gott omdöme och beskydd. 

A står för skapande U står för bevarande M står för upplösning 

 


(Lämna tom)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)